Välkommen till Ingrids Stories   

 Här några ord om oss och vår filosofi.

Historien bakom Ingrids

Ingrid är ett släktnamn i tre kreativa generationer. Jag, min mamma och min dotter, vi bär alla namnet Ingrid och det är det som är historien bakom namnet Ingrids Stories. Ingrids Stories grundades i december 2020 i Köpmanholmen av mig, Christina Josefsson, och det är här i Köpmanholmen verksamheten bedrivs.

Ingrid är ett nordiskt kvinnligt namn som har funnits i Sverige sedan 1000-talet. Den ursprungliga formen avnamnet var Ingifridh, sammansatt av gudanamnet Ing och fridh som betyder vacker eller älskad.

Vad gör Ingrids Stories?

Ingrids Stories är ett företag som står för småskaliga och unika konstnärliga såväl som vardagliga och allmänt husliga produkter. Med en vision om att konst såväl som bruks- och inredningsprodukter kan skapas med miljövänliga material och genom att i så stor utsträckning som möjligt nyttja resurser somredan finns. Sortimentet varierar med tillgången på återbruksmaterial och det kreativa humöret för stunden men innehåller alltid en viss dos av väggkonst och second hand.


Sociala Medier och Webbutik

På Ingrids instagram @ingrids.stories får du veta senaste nytt, titta närmare på produkterna och kanske ibland få inspiration till en mer medveten och hållbar livsstil. 

I Ingrids webbshop (länk i bio) hittar du det aktuella produktsortimentet och skulle du inte hitta det du söker där så tveka inte att höra av dig här på instagram eller på [email protected]

Samarbeten

Är du intresserad av att samarbeta eller kanske bli återförsäljare? Maila där gärna ett par rader om dig och dina tankar om ett framtida samarbete [email protected] Ingrids Stories grundades i december 2020 i Köpmanholmen av mig, Christina Josefsson, och det är häri Köpmanholmen verksamheten bedrivs.